Ak Ali Küçük Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Mut İlçesinde özel gereksinimleri olan zihinsel engelli bireylerin tüm gelişim alanlarında ilerlemeleri için aktif ve interaktif eğitim ortamlarını sağlayıp; onları, özgün olarak sürdürebilecekleri bağımsız bir yaşama hazırlayan kurum olmak.

Misyon: Özel eğitim gerektiren bireylerin eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, geliştirilen programlarla, en az sınırlandırılmış ortamlarda, özel öğretim yöntem ve araç gereçleri kullanarak, üst öğrenime, iş/meslek alanlarına hazırlanmalarını, topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını ve üretken olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 09:00 - 14:20
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0324 774 23 98

WEB - https://akalikucuk1.meb.k12.tr

Adres - PALANTEPE MAH. PALANTEPE/20 SK. AK ALI KÜÇÜK ÖZEL EĞITIM UYGULAMA MERKEZI NO: 5 MUT / MERSİN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Yürüme mesafesi